AIRCOND COMPRESSOR/INJECTION/KOMPUTERBOX/DISTRIBUTERPLUG/RADIATERFAN/POWER STERING/POWER ELEKTRIK STERING/LAMPU,SPORTLIGHTDAN LAIN2,
Mampukah 1 Batery kereta anda  mengawal votage untuk semua ini dan menghasilkan pembakaran sempurna??? jawapannya boleh dengan mengunakan fps voltage stabilizer support batery 12-max24v ..untuk menghasilkan pembakaran yang  efeksyen dan berkesan,pickup dan elektronik part kereta tahan lebih lama,LIHAT selanjutnya dibawah.....KLIK COLUME MENU BAR DI BAWAH
hotline 0124550664
klik menu bar dibawah / lihat bukti testimonia pengguna klik disini http://cbox.ws/?n=6-655608-wvc7vc

oORIGINAL ASSEMBLY FROM PENANG FACTORYo [ HOME/PRODUK ] [ PEMBELIAN@FUNGSI ] [BUKTI PENGHANTARAN ] [ JAMINAN@TESTIMONIA PENGGUNA ] [VIDEO/INSTALL] [PRODUK@LAIN] PRODUK SEJAK 09@ JAMINAN ALAT 1 TAHUN DIRECT KILANG,ANDA JIMAT HARGA,BARANG ORIGINAL&JAMINAN YANG SAH.HI TECHPERF HARGA BERBALOI,JANGAN KEDEKUT UNTUK BELI!! BAGI MENYAKINKAN PELANGGAN DI HARGAI  KAMI TELAH MEMBUKA  AKAUN SYARIKAT CIMB 07060000358108 SILA PASTIKAN HI TECH PERFORMANCE DAN INFO KE 0124550664 NOW HARGA KILANG BANK IN RM 1 10 TERMASUK POS LAJU CEPAT SEGERA DAPATKANNYA !! CARA PEMBELIAN!! NEW ACC SYARIKAT CIMB 07060000358108 PASTIKAN HI TECH PERFORMANCE A/C Maybank 557157309989 MY BSN AKAUN NO 0712429847710465 sila pastikan alfenddi jamaluddin,sebelum bank in,dan info ke 0124550664, NAMA DAN ALAMAT LENGKAP.SELEPAS HANTAR TRACK NO AKAN DIBERI TOLONG INFO KE 0124550664 UNTUK COD AREA PENANG CALL 0124550664 www.mybsn.com.my
klik link bank trnfer diatas Sila info nama n alamat  ke no 0124550664,,selepas  menggunakan service ini
CREDIT CARD
ALAT INI SUPPORT MANA2 KERETA DAN KENDERAAN BERAT BATERY 12V- MAX 24V PETROL@DIESEL
,

klik link ini untuk latest product http://hitechperformancereliability.blogspot.com/
Dengan fps voltage stabilizer akhirnya api spark plug anda menjadi besar lantas menghasilkan pembakaran sempurna
Perniagaan berdaftar NO SCAM.Perniagaan@produk sejak Dari 09..  LIHAT link perniagaan kami di mudah.my,KLIK pada kotak'

Wednesday, December 7, 2011

BAGAIMANA FPS FUEL SAVER BERFUNGSI?? LIHAT DI BAWAH !!!

UNTUK CARA PEMBELIAN SILA LIHAT DIATAS !!! /YANG BAGUS TIDAK SEMESTINYA MAHAL!!!!HARGA MAMPU MILIK RM159 SAHAJA 1 UNIT+COST CURIER RM10 SO TOTAL=170, MODAL SEKALI JIMAT BERTAHUN-TAHUN....BERDASARKAN PENGALAMAN PELANGGAN YANG PERNAH GUNA PRODUCT SYARIKAT LAIN YANG HARGA MIN RM200-RM600TU,RASA PENJIMATAN DAN PICKUP TIDAK SAMA SEPERTI FPS INI,YANG BEGITU BERKESAN.LIHAT KOMEN PENGGUNA DI SEBELAH KIRI (APA KATA MEREKA) 
DAPATKAN DISINI YANG ORIGINAL!!!PASTI BERBALOI.
BAGAIMANA - FPS VOLTAGE STABILIZER INI  BERFUNGSI


Gambar rajah menunjukkan bagaimana kaitan antara sistem elektrikal dan pembakaran enjin kereta secara teori memang cantik. Elektrik 12KV dihantar ke kebuk pembakaran sekaligus menghasilkan pembakaran sempurna. namun REALITINYA......  
LIHAT CARTA DI BAWAH.....
KEADAAN SEBENAR
Realiti sebenar ialah apabila litar elektrik kereta dibebankan dengan penggunaan maksima seperti
- penghawa dingin
- power window
- radio
- lampu
- ataupun apa jua peralatan yang menggunakan elektrik
elektrik yang pergi ke "distributor" tidak sampai 12kv. cuma lebih kurang 10-11v shj. Ini telah dibuktikan. Cuba lihat kebanyakan produk penjimatan minyak dipasaran seperti "stormbers""megnet" dan lain-lain produk penjimatan minyak yang fokuskan kepada meningkatkan elektrik yang pergi ke spark plug dan kebuk pembakaran. Ini kerana mereka sedar tentang masalah untuk mendapatkan pembakaran sempurna pada pengguna kereta iaitu "PERCIKAN API TIDAK CUKUP". Disinilah FPS VOLTAGE STABILIZER AKAN MEMAINKAN PERANANNYA.. 

DENGAN PENGUNAAN  FPS 12V- MAX SUPPORT 24V BATERY/KENDERAAN BERATPN BOLEH MENGGUNAKAN FPS INI.


FPS berperanan sebagai VOLTAGE STABILIZER SYSTEM (VSS). Sebenarnya sistem telah wujud di dalam pasaran tetapi hanya digunapakai oleh kenderaan mewah seperti BMW 7Series. Ia dipanggil EMS (Energy Management System)
Mengapa ianya tidak dipasang pada 3Series, honda CIVIC/ACCORD, toyota vios,ESTIMA,CAMRY,4*4,,PROTON,MITSUBISHI,NISSAN atau model-model kereta yang lain???? ini adalah kerana untuk memasang sistem EMS ini pada kereta "kelas pertengahan" merupakan satu masalah seperti faktor harga,tambahan cost production dan perkara berbangkit yang perlu dihadapi syarikat pengeluar kereta.
Hasil prestasi yang di tunjukkan oleh EMS ini ,maka telah tercipta satu produk FPS yang sama fungsinya tetapi bukan "build-In" pada kereta tetapi BOLEH DIPASANG  dengan  hanya CUCUK pada palam pencucuh rokok dan BERFUNGSI UNTUK MANA-MANA KERETA SELAGI IA MENGGUNAKAN BATERI 12V@ 24V.MAKSUDNYA KENDERAAN BERATPUN MASIH BOLEH MENGGUNAKANNYA sebab 24V BATTERY,DISEBABKAN KAPISITERNYA BESAR MEMYEBABKANYA BERBEZA DENGAN PRODUCT LAIN,DIMANA FPS INI TIDAK PERLU DICABUT KETIKA ENGINE MAHU DI HIDUPKAN,DAN JIKA MENCABUT FPS INI KETIKA ENGINE TENGAH RUN,TIADA APA2 MASALAH AKAN BERLAKU,TETAPI JIKA PRODUCT LAIN TIDAK BOLEH BERBUAT DEMIKIAN KERANA KAPISITERNYA KECIL,DAN TIDAK BERKUALITI !!!


LIHAT PERBEZAAN BENTUK FIZIKAL PRODUCT KAMI DI SEBELAH KIRI DAN DI SEBELAH KANAN PRODUCT SYARIKAT LAIN YANG NAMPAK JELAS BENTUKNYA SAHAJA SEBESAR PEN BERMAKNA KAPASITERNYA!!!...........SEBAB ITULAH MEJORITI ALAT SEPERTI INI PERLU DI CABUT KETIKA ENGINE MAHU DI HIDUPKAN/ ENGINE TENGAH RUN TIDAK BOLEH DI CABUT SERTA TIDAK BOLEH SUPPORT MAX SEHINGGA 24V BATERY.